Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2016 20:43 - Мизерия
Автор: pol4y Категория: Бизнес   
Прочетен: 1278 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 18.03.2016 00:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                     image

       
 
"OMNIA MEA MECUM PORTO "- "ВСИЧКО СВОЕ НОСЯ със СЕБЕ СИ" 

                       
                         
                             image

Мизерия: Просякиня поетеса симулира, че е проститутка, за да й купуват хората стихосбирките
 

             Жената обикаля центъра на София


image

Изобретателна просякиня без талант за поетеса симулира че е гадже, за да я съжаляват и да купуват стихосбирките й, които пише на кило и продава. Районът й на действие обикновено е в центъра на София, в близост до книжарница, където има нейни стихосбирки, които никой не купува, поради кича и лошото отнесено състояние в съдържанието им.Самоиздава глупостите си и обработва клиентите да ги купуват срещу секс услуга от нейна страна, срещу 5 лв.


image


Снимката й бе разпространена днес в групата за измамници във Фейсбук с предупреждение, че се касае за мошеничка, която лъже, че е поетеса.Оказа се, че е обикновена луда жена, била някога на работа в Гърция, като проститутка. След, като остаряла и се побъркала, тя решила да се прослави с поезия. Започнала да води блог и там с никовете си сама си говорела и се хвалела. Измислила и нова поезия, на нивото на две годишно дете, като заменяла българските думи с нейни си измислици, които не харесвали на никого. Откраднала пари и издала тези глупости в стихосбирки под чуждо име и картинка за самоличност, тъй като мнозина познавали жрицата от Гърция, били нейни клиенти и дори им изпълнявала поръчки с дрога бизнесa на българските дрога комуни през началото на 2006г.
Сега била отвсякъде изритана и спасение виждала в славата си, като поетеса. Така припечелвала на ден по 2, 3, 5 лева от обслужването на клиенти и купувачи на стихосбирките й от София. Никой не й се връзвал.
„За малко и аз да стана жертва на този номер от въпросната жена на улица „Солунска“. Скочи ми в центъра на улицата и се вкопчи с жилавите си старчески пръсти в члена ми, искаше да сваля панталоните си.
Крещеше, че е любовна поетеса и иска да ми покаже таланта си, а аз в замяна да й платя и да си купя допълнително стихосбирка от близката книжарница от нея. Дърпаше ме лудо и крещеше един изтъркан девиз, който покриваше нейната доста видима и просякинска същност и кухост:
  "OMNIA MEA MECUM PORTO "- "ВСИЧКО СВОЕ НОСЯ СЪС СЕБЕ СИ"
За мой късмет, като отидох да  разваля 20 лева на дребно, за да й платя, продавачката в магазина ме светна за тази поетеса проститутка“- разказва мъж, опитал да помогне на просякинята да си купи поне хляб за ядене.
„Редовно влиза и по магазините и почва да крещи и да се тръшка, най-често "полягва" омайнически и си говори сама. Понякога тънцува танците на Дънов и си вдига дрехите до шията, като птица. Ужас е с нея! Един път ми се наложи да я извличам за ръцете от книжарницата в която работя“- твърди друга жена, продавачка на книги. 
Мизерия, пълна мизерия в поезията на България! 





Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pol4y
Категория: Бизнес
Прочетен: 121139
Постинги: 29
Коментари: 130
Гласове: 276
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930