Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.02.2016 03:44 - Разследвам Лидис, някой да ми помогне?
Автор: pol4y Категория: Бизнес   
Прочетен: 2887 Коментари: 5 Гласове:
13

Последна промяна: 02.02.2016 04:27


image    
 Новото име на блог.бг 


Чета снощи блога и не мога да не възкликна: Луда махала - луда работа! 
Луди хора с луди постинги обсъждат  други със снимки, коментари и съчиняват нови биографии на потребителите тук. 

Лидис туй, Лидис онуй! Клюки и  изследователи на живота, работата, семейството на Лидис!  Да я убием тази Лидис,м! Щом е над нас, а? 

Ало, махалата мангалска! Ето ги моите изследвания точни, а не клюкарски и не с цел, а да ви докажа, че сте наистина луди и прости мангали.

Няма да окичвам с цел подигравки снимка на Лидис. Не съм взел разрешение нито от нея, нито от медията, нито от другата жена на снимката, че да я използвам за оплюване.

Няма да използвам и гугъл да ми превежда, тъй като не превежда точно.

Ще я попитам лично и тогава ще пиша, тъй като не съм помияр.

Що не го направите и вие, м педеруги дърти и карачки? 

До карачка Неда bliz от Люксембург

Лидис не бърше задниците на старците от Люксембург, скъпа! 
За да  работи, като учителка във финландско училище й е било мужно 12 години за изучаване перфектно езика, без акцент дори и защита на университетско ниво още 3 години. Никой няма да я пусне да работи с деца без знаеене на езика и то на ниво.
Работата й не е да бърше дърти задници без език, а да учи и възпитава финландски деца.. Сега стана ли ти ясно?

до дъртия педерунгел Владимир Дойчинов  ладо лудото

Ти, красавецо бива ли да се излагаш и като тъп простак и да  целиш  да направиш зло на другите? Боклучарска история си да чопваш снимки от нета и да маструбираш малоумно, но то ще ти е за урок!

до Юлия  

Ти ли говориш за бабички и обиждаш потребителките  м, със снимката на умрялата жена от фейса? Каквото искаш от Лидис, ще си го получиш и то съвсем скоро от друг.

До всички махленски луди  мангали от блога

Някой да ми каже кога Лидис е ровила за данни от личния ви живот и се е подигравала с личните ви снимки постоянно и публично, ами автобиографии да ви е съчинявала, да ви е пречела с това в личния, семейния живот и в работата ви, безработници прости?

Прости сте, прости и луди! 

Това от мен, другото очаквайте от семейството на ЛИдис и от когото трябва!









Гласувай:
16



1. eveal - Интересът на тези нетни престъпници към Лидис не е от вчера!
02.02.2016 05:21
Според мен се домогват да напакостят на нея лично и на семейството на Лидис.
Преди година пак същите и някаква Гина пак развяваха тази снимка в блога с оплювания и се оказа след това, че се домогвали и до имотите й в България, които искали да притежават и ходили и оглеждали и подпитвали съседите на Лидис от София. Тези са от циганската имотна мафия и Ладо и Неда и Гина. Не е току така това ровене из данните на Лидис! Дано семейството на Лидис и медията, дори и жената от снимката да се справят с тези престъпници и мафиоти.
цитирай
2. bachev - Не я разследвай, като Ладо и компанията му. Глупаво е това с личните снимки.
02.02.2016 05:58
Има разлика между колаж и карикатура. Явно този Ладо не я знае. При колажите се използват снимки, които имат собственици, било то медии, или частни лица и те имат правата над тях, като всяко използване, загрозяване, подигравки с такива снимки е незаконно и подлежи на съдебно преследване и санкции допълнително от нета. При карикатурата никой не може да ти каже копче, че си крал от нета и развалял изображения, карикатурата принадлежи само на автора си, въпреки, че позналия се може да подведе пак дело, то е от личен характер. Явно този нетен боклук, който събира снимки и ги чепи не знае това...? Иначе освен глупак е и наивен престъпник от простотия...
цитирай
3. psixiatyr - Не е нормално наистина.
02.02.2016 06:47
Не е нормално да се ровим в живота на другите и да показваме техни неща, ако те не са ни позволили. Обикновено го правят елементарни хора с комплекси и с извличане на собствена печалба и изгода с цел вреда на другите.
цитирай
4. aip55 - Съгласен съм с
20.02.2016 09:01
мислите ви, но за БЛИЦ не съм съгласен, защото аз познавам тази жена отдавна и знам какво точно тя работи. Определено не е това, което си писал за задници, а се занимава със организация и счетоводство на фирма. Блиц е рядко начетен и културен човек, с изключително справедлив характер.
Същото ще кажа и за ЛИДИС. Ерудирана личност, която не може да търпи неправдите в блога и поради това често си изпуска нервите с груби изрази, но това нее проблем, защото тя е в правото си да отвръща на удара с удар!
Поздрав за постинга ВИ!
цитирай
5. apostapostoloff - Какво значение има
18.03.2016 19:02
кой, къде и какво работи?! Това са си лични работи и никой няма право да нахлува в личното пространство на другите!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pol4y
Категория: Бизнес
Прочетен: 120435
Постинги: 29
Коментари: 130
Гласове: 276
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031